torek, 31. avgust 2010

Torbica

Tako torbico ste verjetno že vidle, saj jih izdeluje Schrappasion, ampak moja ne zaostaja prav veliko :-)) Ker Craft-alnica tokrat zahteva izdelek "vse, samo štirioglato ne", sem se tokrat odločila za torbico.
Za izdelavo sem uporabila tudi doma narejen papir.

petek, 27. avgust 2010

KRSTna III.

Še zadnji dve iz serije "krstna". Danes imam free day in že zjutraj sem se lotila izdelave teh dveh čestitk. Drugače pa je bil dopoldan namenjen vlaganju paprik in z mami sva s predelavo zelo zadovoljni! Fotke so v foto blogu :-))

četrtek, 26. avgust 2010

KRSTna II.

Novi dve, v enaki tehniki kot prejšnji, le da je tokrat zamenjana vloga papircev. In tukaj vidite dokaz, kako lepo čestitko naredijo lepi papirci. Meni sta obe v rjavi barvi lepši, nekako sta bolj elegantni, vsaj za moj okus :-))
Pa še nekaj, ali vidite kako so pikice na rožicah obarvane. To je nastalo tako, da sem tukaj naredila na rumeni rožici rjavo piko s flumastrom in v prejšnji objavi vijola piko na roza rožici. Nato sem naredila še pikice s crem barvo Waco Pearl Maker-jem in pikice so postale obarvane. Zanimivo in dobro vedet za drugič.


Pa vaše mnenje?

sreda, 25. avgust 2010

KRSTna

Zaloga krstnih čestitk je pošla in ker imam novo naročilo, jih bom nekaj naredila; za različne okuse.
Izdelava prve je malo bolj zahtevna, saj sem vključila šivanje in všila blago, ki naj bi predstavljalo polovične rožice. Svečko sem izrezala, listke, metuljče in golobčka pa naštancala. Sveti krst sem naštempljala, saj imam abecedo, izdelano pri našem tiskarju (štampiljke pokažem naslednjič).
Tale druga pa je povsem drugačna, čeprav je postopek skorajda enak, le da tukaj ni šivanja.

(sledi nadaljevanje :-))

torek, 24. avgust 2010

Domači papirci

Včeraj sem eksperimentirala!
Vzela sem bel list papirja, ga pošpricala za vodo in naj natresla nekaj zrn instant Jacobs kave. Zrna so se začela počasi topiti in list je postajal čedalje bolj rjavkast. Čez nekaj minut sem z roko še dodatno razmazala po papirju in nastal je tale vzorčast list po voju kave :-))
Ker je ribez dozorel ravno pred morjem, sem ga dan pred morjem obrala in ga dala v skrinjo. Polovico sem ga že predelala v sirup takoj po morju. Dober je bil :-)) Druga polovica je prišla na vrsto včeraj in med to polovico je bilo pol črnega in pol rdečega ribeza. Pri predelavi so mi ostali ostanki od pasiranja. In, kar naenkrat dobim idejo, da bi bele liste namazala s temi ostanki in da vidim kaj bo. Posušila sem jih na soncu in nato še fino zbrisala s papirnato birsačo, da so odpadli še vsi ostanki. Presenečeno sem dobila čisto svoje vijola liste. Listi so zelo gladki, brez posebnega vonja, res prav prijetni na otip. Na spodnji sliki sem v kolaž združila 6 listov.

Kaj pravite?

nedelja, 22. avgust 2010

sobota, 21. avgust 2010

Še ena za dojenčka

Še zadnji dve iz serije za novorojenčka.



Čestitko sem naredila za dva izziva, in sicer za SaturdayChallenge, kjer zahtevajo bež in modro barvo in za ThePaperPlayer, kjer so določili tole skico.


četrtek, 19. avgust 2010

Za novorojenčka

Motiv sem našla na netu in ga narisala. Okvirčke sem narisala s pomočjo šablone Nestabilities in jih ročno izrezala. Uporabila sem novi luknjač Fiskars Flowers, ki mi postaja čedalje bolj všeč, saj so porabni celo ostanki: rožice in vijugice :-))

torek, 17. avgust 2010

FOTO blog

Po novem lahko obiskujete moj novi foto blog: VseLepoteNarave.
In tamle desno imate ikonico za hitri dostop! DOBRODOŠLI :-))

ponedeljek, 16. avgust 2010

3. rojstni dan

Danes praznuje nečakinja Lara. Čeprav je gospodičnica še na morju, slonček že čaka nanjo, da ji vošči za rojstni dan :-)) Motiv slončka sem našla na netu, ga narisala, pobarvala z vodnimi barvicami in takole vkombinirala v čestitko.

nedelja, 15. avgust 2010

Bonbonček dobi ...

Končno ste dočakale žrebanje, odločila sem se, da podelim tri bonbončke, velikega, srednjega in malega. Izžrebanke so:















Hvala za vse vaše komentarje, čestitke in vidimo se spet pri 100.000 :-))
Ne pozabite mi poslati vaš naslov na mail!

Darilce dobi ...

Odločila sem se, da podelim tri darila, in sicer velikega, srednjega in malega. Končno ste dočakali žreb in izžrebane so bile naslednje komentatorke:






Andreja Klinčar







Darja










Loni
Vam dostavim, čestitke :-))
Hvala za sodelovanje in se vidimo spet pri 100.000!

Bonbonček/Candy

Podaljšanje do 15. avgusta! Žal te dni po dopustu nisem imela ustvarjalnega navdiha in nisem dokončala vseh darilc, ki bodo tudi v bonbončku. Še imate čas za fočkanje :-))
Najprej se vam prav lepo zahvaljujem za obiske na mojem blogu in lepo je gledati kako hitro se obrača števec obiskov :-)) Namreč števec obiskov se je danes zavrtel čez 10.000 in za to ste najbolj zaslužne prav ve, saj pridno komentirate moje objave in to mi je v veliko veselje in mi polepša dan.
Zato sem se odločila, da vas nagradim. Vse kar morate narediti je, da oddate svoj komentar. V petek dopoldan, 30.07.2010 bom izmed vseh prejetih komentarjev žrebala eno ali dve, ki bo prejela sladek bonbonček. Časa za oddajo komentarja imate 14 dni. Pa ne pozabite povedat naprej :-)))

Še enkrata hvala, ker obiskujete mojo spletno stran in se vidimo spet pri 100.000!

Lepo vas pozdravljam in od sobote dalje me dobite v Orebiču na Pelješcu :-)))))))))

Darilce za ...

sorodnike, prijatelje, znance!

Podaljšanje do 15. avgusta, ker te dni po dopustu nisem imela ustvarjalnega navdiha in nisem dokončala darilc, ki jih boste prejeli, zaloge pa so žal pošle.
Še imate čas za fočkanje :-))


Najprej se vam prav lepo zahvaljujem za obiske na mojem blogu in lepo je gledati kako hitro se obrača števec obiskov :-)) Namreč števec obiskov se je danes zavrtel čez 10.000 in za to ste zaslužni tudi vi, ker vem, da tudi kukate k meni.
Zato sem se odločila, da tudi vas nagradim. Vse kar morate narediti je, da oddate svoj komentar pod to objavo. Ne pozabite pripisati ime in priimek (več na mailu).
V petek dopoldan, 30.07.2010 bom izmed vseh prejetih komentarjev žrebala enega ali dva, ki bo prejel nekaj mojih izdelkov. Časa za oddajo komentarja imate 14 dni.

Še enkrata hvala, ker obiskujete mojo spletno stran in hvala vsem tistim, ki so vam moji izdelki všeč. Se vidimo spet pri 100.000!

Lepo vas pozdravljam in od sobote dalje me dobite v Orebiču na Pelješcu :-)))))))))

sobota, 14. avgust 2010

Čestitka za novorojenčka

Zaloga čestitk za novorojenčka je skoraj pošla in zato sta natali novi dve.
Take copatke ste verjetno že vidle, mislim da jih je izumila Schrappasion; moji pa izgledajo takole. Izdelava ni nič kaj posebnega, najbolj zamudno je izrezovanje copatkov. Ampak se splača :-)) Prilepila sem jih na blazinico, tako da so malo dvignjeni, kot da bi bili samo položeni.

Hišice sreče

Hišice sreče so dobile končno podobo :-))

četrtek, 12. avgust 2010

70. obletnica

Dobila sem naročilo za izdelavo čestitke za 70. letnika in upam, da jim bo všeč.
Žal mi je le, da je bila slikana zvečer, ko ni bilo več sončka, da bi jo obsijal. Zdi se mi taka motna, kot da so papirci brez leska. Še dobro, da v resnici ni tako :-))
Kar se tiče izdelave ni nič kaj posebnega, papirčkanje. Lahko povem le, da sem uporabila oba nova luknjača, ki pa sta super uporabna.



Čestitko prijavljam na dva izziva, in sicer na ThePixieCottage, kjer so naredili skico in na ColorThrowDown, kjer so izbrali barve.

.

.