nedelja, 30. maj 2010

1. rojstni dan

Sedaj ko je praznovanje mimo, lahko pokažem še moj preostali izdelek za malo Živo.
Živi sem za naredila tudi tole križkanje z datumom rojstva. Ta dva motiva sta mi bila tako zelo všeč, da sem jih naredila za obe sestrici, saj je spodnji motiv dobila Lara že ob rojstvu pred skoraj tremi leti.
Če je kateri motiv tako zelo všeč, da bi ga imela, mi lahko pošlje naslov na mail in z veseljem ga bo prejela po pošti.

Da ne bo fovšije ...

... sem tudi za sestrico nekaj naredila. Tokrat je dobila toaste, da se bo lahko lažje igrala Kuhinjo. Toast sem naredila iz pene in opečene črte naredila z akrilno barvo. Sir, solatko, paradižnik, jajce, redkvico in kumarico pa iz filca. Mislim, da je kar dobro izpadel tale Piknik.




ponedeljek, 24. maj 2010

Tetin rojstni dan

Jutri, na dan mladosti, praznuje tudi moja ta boljša teta. Mislim, da vam že sam motiv pove, da je medicinka in prav zato je nastala tale čestitka-škatlica s prvo pomočjo :-))
Čestitko objavljam dan prej zato, ker želim ujeti še barvni izziv pri SPCC in upam, da me ne bo čekirala, drugače pa: VSE NAJBOLJŠE!
Škatlica je narejena iz barvne lepenke, dodan naštancan vzorčast papir, rožica in mašnica. V zeleni papir sem otisnila motiv vrtnice. Nekateri robovi so senčeni, motiv pa je narisan na moj način.

petek, 21. maj 2010

Nova rozika

Tale čestitka je nastala za nečakinjo Živo, ki bo v torek, na dan mladosti, praznovala svoj 1.rojstni dan, zato temu tudi primerna čestitka. Vem, da me njena mamica čekira in da bo tole vidla, ampak to ni vse. Počakati bo treba do naslednje sobote, ko bo žurka :-))
Čestitko prijavljam tudi za naš izziv, kjer zahtevajo roza+ena barva in za CharismaCardz, kjer zahtevajo 3D.
Češnjo in svečko sem polepšala z Uhu Glitter Glue-jem, perlice pa sem naredila z Waco Pearl Markerjem. Češnja je dvojna in nalepljena na blazinico.

Deteljice na notranjem listu sem naredila s stiskačem.

sobota, 15. maj 2010

Craft-alnica in izziv # 4

Naša CRAFT-alnica je dočakala že 4. izziv. Kako hitro teče čas!!! Tokratni izziv je roza+poljubna barva. Ker imam naročilo za izdelavo čestitke za abrahamovko, sem oboje združija in nastala je tale čestitka. Teh cvetličnih loncev smo videli že kar nekaj, moj pa je tak:
Za izdelavo ni kaj dosti za povedati; lonec je izrezan iz lepenke in senčen z VersoColor blazinico, rožice in liste sem naštancala, za pestič pa sem uporabila WacoPearlMarker. Čestitka je primerna tudi za izziv pri http://stampwithsarahkay.blogspot.com/, kjer zahtevajo tudi roza barvo.

In darilce dobi ...

... McCrafty. Pošlji mi naslov na mail.
Hvala vsem za obiske in komentarje na mojem blogu. Želim vam lepo soboto kljub dežju :-))











Darilce

Velikonočni prazniki so za nami in danes, ko sem našla ta dva jajčka, je padla ideja. Naša domača kleklarska mojstrica mi jih je dala že pred leti z namenom. Namen se ni zgodil, se pa bo pri 100ti objavi, ko bom žrebala dobitnico teh dveh čipkastih pirhov. Namreč počasi, res počasi se bliža moja 100ta objava. Predvidevam, da se bo to zgodilo čež kakšen mesec dni, glede na to, da kar veliko objavljam. Torej, če želite pirhe, katere boste lahko žal obesile šele drugo leto, se lahko pofočkate, recimo do 15. maja.

četrtek, 13. maj 2010

Mavričen pozdrav

Pred eno uro je na vzhodu lilo kot iz škafa, na zahodu pa je močno sijalo sonce, tik preden bo zašlo, in nastala je lepa dvojna mavrica. Tako močne mavrice še nisem videla, zato sem jo morala takoj pofotkati.
Imate pa še vedno čas do sobote, da se pofočkate za klekljano darilce, kajti tole je 100 objava.
Pa lep mavričen večer vam želim :-))

sobota, 8. maj 2010

Nova poročna

Danes mi je uspelo narediti še eno poročno čestitko. Tudi tokrat sem šivala. Morda se na sliki ne vidi, a spodnja rumena osnova je blago, ki se rahlo sveti. V živo je zelo dobro izpadlo. Zeleni in beli list sem luknjala z luknjačem, ki sem ga tudi dobila od Barbare. Posvetilo sem naluknjala s srčki in prilepila na 3D blazinice. Dva srčka sem senčila z DistressInki in VersoColor blazinicami, najmanjši srček pa je izrezan iz hroščkanega papirca, ki je prispel od Barbare. Dodala sem še nekaj izsekljanih listkov ter čipko in rožico, ki sta seveda kupljeni.

Čestitka je primerna še za naslednje izzive: tema poroka pri: http://onestopcraftchallenge.blogspot.com/, http://trimmiescraftchallenge.blogspot.com/, http://charismacardz.blogspot.com/, http://simonsaysstampschallenge.blogspot.com/: tema praznovanje pri: http://bythecuteandgirly.blogspot.com/; tema čestitamo pri: http://creativeinspirationschallenge.blogspot.com/; tema kar koli pri: http://incywincydesigns.blogspot.com/; tema pastelne barve pri: http://everybody-art-challenge.blogspot.com/ še tema šivanje pri: http://totallygorjuss.blogspot.com/.

petek, 7. maj 2010

Poročna čestitka

Že kar nekaj časa se pripravljam, da bom naredila prvo poročno čestitko. Ta teden pa sem dobila bonbonček od Barbare in v paketu je bila tale štampiljka. Zdela se mi je primerna za poročno čestitko in nastala je tale:

Motiv sem pobarvala z vodnimi barvicami, papirce sem med seboj šivala, popisan papir sem poštempljala z DistressInkom, uporabila čipko, trakec in rožice.

Malo sem brskala med izzivi in zelo veliko izbrskala, in sicer je čestitka primerna še za naslednje izzive:
TotallyGorjuss - šivanje, http://trimmiescraftchallenge.blogspot.com/ - poroka, SimonSaysStampsChallenge - poroka, http://bythecuteandgirly.blogspot.com/ - praznovanje, CreativeInspirationsChallenge - tema čestitamo, CharismaCardz -poroka, http://incywincydesigns.blogspot.com/ - kar koli, EverybodyArtChallenge - pastelne barve, AllsortsChallenge -živali, LexisCreations - živali, OneStopCraftChallenge - poroka

Tole pa je bogata vsebina Barbarinega bonbončka!!! Najbolj pa sem bila vesela nahroščkanih papircev, saj hroščka še nimam!
Še enkrat HVAAAALAAAA!!!



Za konec pa še popek šmarnic, pa lep vikend vam želim :-))

sobota, 1. maj 2010

Potepanje po Bovcu

Naj delim z vami nekaj lepih fotk z Bovškega konca. Včeraj sva se vrnila s štiri dnevnega potepanja. Bilo je krasno, sončno, toplo, ... Mož se je odpravil v Bovec s kolesom, zato sva prvi dan več ali manj lenarila. Drugi dan sva odšla do Krnskega jezera, kjer je še ogromno snega. Tretji dan sva si ogledala okolico Bovca, četrti dan pa sva se vračala čež Italijo in Avstrijo.

.

.