sobota, 27. februar 2010

Vaše mnenje




Čestitka je bila narejena za izziv OurCreativeCorner
po tej postavitvi. Motiv je narisan s keramikom in pobarvan z vodnimi barvicami, materiali iz zaloge in iz bombončka od Hali .
Zanima pa me vaše mnenje glede moje tehnike glede na to, da večinoma motive rišem sama. Imam nekaj štampiljk (bolj zapletene), a raje rišem sama, saj tako lahko uporabim več motivov. Moja tehnika je približno taka, da si na hitro skiciram glavne obrise. To je potem moja osnova za vse enake like. Nato ta list položim na lepenko, na kateri bo nastal končni motiv. S posebnim špičastim pripomočkom to obrišem na lepenko. Vidi se samo vdolben obris. Potem pa ta obris narišem s keramičnim svinčnikom in ga do konca dodelam. Sliši se morda zapleteno in velika izguba časa v primerjavi s štampiljko, vendar imam hitro narejen končni izdelek. Verjemite, drugače tega ne bi počela. Zanima me tudi če veste, kako je pri izzivih, ko zahtevajo določeno štampiljko. Ali lahko sploh tekmujem, ker ne štampljam? Vesela bom vašega mnenja in kakršnekoli kritike :-))

In skledico dobi

Alenka - žreb je določil tebe, zato mi pošlji naslov na email.







petek, 26. februar 2010

Še ena 2 v 1

Ta postavitev pri TheSweetStop mi je zelo všeč, zato je nastala še ena, ki pa je hkrati še za izziv DaringCardmakers, kjer želijo pomladne barve: rumeno, orančno in rdečo. Motivi so narisani s keramikom in pobarvani z vodnimi barvicami. Res vam želim veliko lepih sončnih dni!

2 v 1

Pri soimenjakinji sem vidla lepo čestitko narejeno za dva izziva in ker sta mi oba izziva všeč, sem se hitro lotila dela. Prvi izziv pri TheSweetStop zahteva točno določeno postavitev in temo pomlad. Drugi izziv pri TheColorThrowdown pa zahteva izbrane barve in sicer: rjavo, roza-belo in olivno. Zadovoljna :-))

četrtek, 18. februar 2010

Darilce

Danes teden si bom lahko zapela: Danes mi je .... in zato imam darilce za vas.
Ko sem pred leti delala za božično darilo take skledice, sem jih naredila le toliko, kot sem jih potrebovala. Saj veste kako je, če te predbožični čas preganja :-)). Zato sem sklenila, da moram tudi sebi narediti eno. Končno! No, naredila sem dve, še eno za eno izmed vas. Če bi jo imele, pustite spodaj komentar. Lahko širite glas dalje, ni pa pogoj. Žrebala bom v soboto, 27.02.2010.

Skledice so narejeni iz das mase, v katero sem odtisnila doma narejene odtise češenj. Barvala sem z akrilnimi barvami. Manjka smo še lakiranje z lakom.

sreda, 10. februar 2010

Izziv Rojstvo otroka

Marika nas je pozvala, da naj naredimo nekaj na temo rojstvo otroka. Naredila sem čestitko - malo sem risala, malo rezljala, za kolesca pa sem uporabila lesene rožice.

torek, 9. februar 2010

Srčkast izziv

Suzi nas je pozvala na izziv in poslala odtiske tistim, ki jih nimamo; prijazno. Ker mi je bilo škoda, da ne bi uporabila vse odtise, poslala nam je za vsakega rezervo, sem uporabila kar vse štiri. Ti Suzi pa se sama odloči za enega. Vsi motivi so pobarvani z vodnimi barvicami, papirci pa so iz zaloge in uporabila nekaj luknjačev.



ponedeljek, 8. februar 2010

Zasnežena Jahorina

Konec uživancij! Enotedenska smuka na Jahorini je bila enkratna. Vsega po malem. Tam doli je prava zimska idila, no, tudi pri nas ni dosti drugače. Imela sva dokaj lepo vreme in ogromno snega, tako da sva smučala dovolj. Spodaj pa je nekaj fotk v dokaz pravi zimski idili. Brrrrrrr!!


















.

.